Hirdetés

Egy forgószél erejével érkeztek meg a Raidmax új AIO hűtői

Az egyelőre két tagot számláló Tornado RC széria radiátorral egybeépített vízpumpát kapott.

Új, zárt rendszerű AIO vízhűtőket mutatott be a Raidmax, az RC120 és RC240 egyaránt az új Tornado RC sorozat tagja. A két modell közti eltérést a dupla csövezés végén fityegő radiátor mérete adja, előbbi esetében 120, utóbbinál pedig 240 milliméteres hosszról beszélhetünk, ezzel a gyártó szerint akár 200 és 400 wattos TDP-jű processzorokkal is megbirkóznak.


[+]

Természetesen a különböző méretű hőleadók eltérő mennyiségű ventilátorral lettek ellátva, specifikációik viszont megegyeznek, ideértve a percenkénti 1800-as maximális fordulatot, a 71,95 CFM légszállítási értéket, valamint a – legrosszabb esetben – 31,8 dB-es zajszintet. A radiátorba került beépítésre a 2800 RPM fordulatszámra képes vízpumpa is.


[+]

A pumpa száműzésével egész aprónak tűnik a – természetesen alaplapról vezérelhető RGB világítással feltuningolt – CPU-blokk is, amely mikrocsatornás réz talpat kapott. Kompatibilitás szempontjából nem lehet okunk panaszra, a ma kapható processzorfoglalatok mindegyikére felszerelhetjük az újdonságot, AMD és Intel platformon egyaránt.

A megjelenési dátumról és az árazásról egyelőre nem esett szó.

Előzmények

Hirdetés