Hirdetés

Csinos darab lett a Cooler Master új processzorhűtője

A MasterAir MA620M fekete színű alumínium lamelláinak fedlapját szoftveresen vezérelhető ARGB LED-ek díszítik.

Újabb taggal bővült a Cooler Master MasterAir szériája, az MA620M pedig talán a széria legszebb darabja lett. A felhasználói visszajelzések alapján tervezett, fekete alumíniumból készült duplatornyos hűtő 135 x 125 x 165 milliméteres kiterjedéssel még éppen abba a kategóriába esik, hogy ne kelljen nagyítóval keresni az elegendő helyet biztosító gépházakat, de foglalatok szempontjából sem kell válogatnunk, hiszen a Socket TR4-et leszámítva minden ma elterjedt opcióra felszerelhető.


[+]

A hat pár hővezető cső által elvezetett hővel felmelegített hűtőbordákat egy percenként legfeljebb 2000 fordulatra képes, PWM vezérlésű SF120R ventilátor igyekszik lehűteni, amely 57,3 CFM légszállítási értékkel bír, maximális zajszintje pedig 30 dB. A hűtő alapszínét némi ARGB LED-del próbálták feldobni a fedlapon, amiket a mellékelt vezérlő mellett szoftveresen is állítgathatunk.


[+]

A Cooler Master MasterAir MA620M október hetedik napjától lesz megvásárolható 5 év garancia társaságában, vételára azonban egyelőre még nem tisztázott.

Előzmények

Hirdetés