Hirdetés

Picit módosul Atari VCS külseje

A korábbinál nagyobb lesz a ház, ami többek között javít a hűtésen.

Az előző hónapban számoltunk be arról, hogy új AMD SoC APU-t kap az Atari VCS, de úgy néz ki, hogy nem csak a belső változik, hanem némileg a külső is. A főbb stílusjegyek persze megmaradnak, de az előzetesen ígértnél valamivel nagyobb az újratervezett ház, ami hatékonyabb és csendesebb hűtést tesz lehetővé.

Főleg a rendszer talpazata változik meg, ugyanis a gép amiatt lesz picit magasabb, viszont ezzel kapcsolatban jó hír, hogy az eredetileg hátulra tervezett négy USB portból kettőt az előlap alá költözik, így ezeket egyszerűbben érheti el a felhasználó. A cég szerint ez sokat javít a használhatóságon, hiszen nem kell minden egyes eszköz csatlakoztatásánál a hátlaphoz nyúlni, ami kényelmetlenné tenné ezt a műveletet.


[+]

Negatívum, hogy eltűnik az SD szabványú memóriakártyákat kezelő egység, viszont az Atari úgy gondolja, hogy erre egy asztali gépnél nincs igazán szükség. Ha extra adattároló kell, akkor a legtöbben már valamilyen USB-s meghajtóhoz nyúlnak, amelyek még gyorsabbak is. Szintén eltűnik az előlapra tervezett négy LED, a helyét a vállalat logója veszi át, ami így már nem csak szimplán világít, hanem különböző kódjelzéseket is biztosít a felhasználók felé.

A végleges dizájn a fenti képen látható, a termék tömeggyártása ilyen formában indul meg.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Atari

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés