Hirdetés

Asus: új noteszgép 17 colos kijelzővel

Az Asus újabb 17,1 colos képátlójú, széles kijelzővel ellátott notebookot dobott piacra. A Color Shine (Glare Type) technológiával készülő, 1440x900 pixel felbontású TFT-panelhez természetesen kellően erős grafikus vezérlő jár: az ATI Mobility Radeon X700 lapka 128 MB saját GDDR3 memóriával rendelkezik. Az A7VC jelzést viselő noteszgép multimédiás profilját tovább erősíti az integrált hibrid (analóg és DVB-T adások vételére képes) tévétuner, a négy hangszóró, az SPDIF-kimenet, illetve a kijelzőpanel fölött helyet foglaló 1,3 megapixeles kamera.

A notebook az Intel Centrino platformjára épít, alapfelszerelésének része egy 1,73 GHz-es Pentium M 740 processzor, 512 MB DDR2 RAM, egy 80 GB-os merevlemez, továbbá kétrétegű DVD-ket író optikai meghajtó. A külső csatolási lehetőségekben sincs hiány, vezeték nélküli adatátvitelhez 802.11b/g vezérlő, Bluetooth és infravörös port biztosított, míg a kábelhez kötött kommunikációhoz Fast Ethernet, modem, Firewire és USB 2.0 interfészek állnak rendelkezésre. A kötelező PC Card-aljzaton kívül még egy 5 az 1-ben kártyaolvasó is található a noteszen.

A nagy méret (405 x 309 x 38 mm) és a gazdag funkcionalitás sajnos nem jár együtt pillekönnyű súllyal, az A7VC tömege 3,9 kilogramm – ebben az ugyancsak 17 colos kijelzővel felszerelt W2V valamivel jobbnak számít. Az akkumulátoros üzemidő a gyári adatok szerint 2,5 óráig terjed.

Az A7VC Németországban augusztusban kerül piacra, nettó ára 1378 euró lesz, amely Windows XP Home operációs rendszert, MS Works, Asus Mobile Theater, vírusirtó és Nero DVD-író szoftvereket is tartalmaz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés