Hirdetés

13 darab VGA egy alaplapban

Ezzel az ASRock bányászlapja átvette a PCIe foglalatok számára vonatkozó elsőséget a Biostartól.

Az ASRock is elkészült a Computexen beígért, kriptovaluták bányászására ajánlott alaplapjával, mely a H110 Pro BTC+ jelzést kapta. Az Intel H110 vezérlőhídra épülő alaplap minden LGA1151 foglalatba behelyezhető Intel processzorral megbirkózik, melyek mellé két darab DDR4 DIMM modul helyezhető, de sokkal érdekesebb, hogy összesen 13 darab PCIe foglalatot kapott, amiből egy x16, a többi x1 "formátumú", azaz ennyi VGA-t pakolhatunk bele (a foglalatok közelsége miatt) riserek használatával.


[+]

Egyéb tekintetben a lap sok extrát nem kínál, bár azért találunk rajta egy M.2 foglalatot SATA M.2 SSD-k számára, de ezenkívül csak egy DVI kimenet, 4 darab SATA 6 Gbps port, 4 darab USB 3.0 aljzat és egy Gigabit Ethernet, valamint 7.1-es hangkodek és a hozzá tartozó csatlakozók alkotják a csomagot.


[+]

Az ASRock alaplapja már elérhető, de hivatalos árat nem adott meg a gyártó. Az online shopokban mindenfélével lehet találkozni 250 euróig bezárólag, de a mérvadó amerikai üzletek 130 dolláros árcédulát függesztettek ki rá, így valószínűleg az eurós ár is hasonlóan alakul.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés