Hirdetés

A PC-ket és a PlayStation 5-öt is célozzák az Apacer új SSD-i

Az AS2280Q4U jelzésű sorozat gyors lesz, és egyben nagy tárkapacitást is kínál.

Az Apacer bejelentette AS2280Q4U jelzésű SSD-családját, amellyel a vállalat elsődlegesen a játékosokat célozza, ideértve a PlayStation 5-tel rendelkező potenciális vásárlókat is. Az NVMe 1.4-es protokollt használó, x4-es PCI Express 4.0-s csatolójú, M.2 2280-as formátumú modellek konkrétan 512 GB-os, illetve 1, és 2 TB-os kapacitást kínálnak. Sajnos a vezérlő pontos típusa nem ismert, ahogy a NAND flash lapkák tekintetében is csak kérdőjelek vannak, de támogatott a wear leveling, a SmartRefresh, a Smart ECC, az SLC gyorsítótárazás, illetve az adatút végponttól végpontig tartó védelme.

Az Apacer az új termékcsaládot úgy tervezte, hogy PC-k mellett a PlayStation 5-be is beszerelhető legyen, a hűtőborda pont olyan méretű, hogy ebből ne legyen gond, illetve a 7,4 és 7 GB/s-os szekvenciális olvasási és írási tempó is kedvező az akár egymilliós IOPS-os véletlenszerű írási teljesítmény mellett.

Az 1,6 millió órás MTBF üzemidőre minősített 5 év garanciával érkező újdonságok forgalmazása hamarosan megkezdődik, az árukról azonban még nincs adat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés