Hirdetés

AOC E2343FI és D2357PH monitor – egy dokkolós, egy térbeli

Az AOC két, az átlagostól valamelyest eltérő monitor bemutatásával kívánja felhívni magára a figyelmet. Az E2343FI talpába integrált iPhone/iPod dokkolója révén szeretne kiemelkedni a tömegből; érzésük szerint annyi Apple rajongó van világszerte, hogy a dokkolási képesség talán majd az AOC felé billenti a mérleget a választásnál. A monitort USB porton keresztül a számítógéppel összekötve a bölcső nem csak a töltésért, de az adatkommunikációért is felel, beépített hangszórójával pedig némi muzsikálásnak is teret enged.


[+]

A 23”es, LED háttérvilágítású panel típusát nem említi a gyártó, de a 170/160 fokos betekintési szögek és az 5 ms-os válaszidő TN+film típust sejtet. Kontrasztaránya 1000:1, maximális fényereje pedig 250 cd/m². Mivel az elektronika jelentős részét a talpba száműzték, ezért maga a monitor meglehetősen vékony, mélysége mindössze 12,6 mm. Bemenetei között D-Sub és HDMI csatlakozó is található.


[+]

A D2357PH szintén 23”-es képátlóval rendelkezik, azonban 3D megjelenítésére képes, a térhatást pedig passzív polarizációs technológiával állítja elő. Egyébiránt itt is egy közönséges TN+film panel húzódhat a háttérben, amely Full DH felbontással és elég pörgős, 2 ms-os válaszidővel bír. Betekintési szögei 170/170 fokosak, kontrasztaránya és fényereje pedig megegyezik a fentebb említett modellével.


[+]

A szögletes dizájn kifejezetten jól néz ki, a vékony, fekete káva és az ezüst felületek tetszetős összhatást keltenek. Az állvány a maga -5 és +15 fokos dőlésszögével nem túl kiemelkedő, azonban a talp egy mozdulattal eltávolítható, ilyenkor a monitor az asztal lapján áll, a masszív fém kar pedig ekkor támasztékként funkcionál. A 3D monitor is D-Sub és HDMI videobemeneteket vonultat fel.


[+]

Az AOC E2343FI és D2357PH megjelenése ebben a hónapban várható 200 és 239 euró körüli áron. A termékekre egységesen 3 év garancia jár.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AOC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés