Hirdetés

Raijintek ház nagykapacitású webszervernek

A gyártó rég(ebb)i vágású újdonságában minden elfér, és ventilátorokból, továbbá merevlemezekből is több, mint egy tucatot rakhatunk bele.

A Raijintek egy Zofos Ultra névre keresztelt nagytoronnyal bővített házkínálatát, amibe a három 2,5 hüvelykes háttértárolón kívül további tizennégy 2,5 vagy 3,5 hüvelykes meghajtót pakolhatunk, sőt, még egy 5,25 hüvelykes beépítőhelyet is a rendelkezésünkre bocsájt a legfelső kombókeret rovására.

[+]

Az 597 mm magas, 254 mm széles és 598 mm mély, 10+3 bővítőhelyes konstrukció balján (4 mm vastagságú) edzett üveglap figyel, de jobb oldali panelén két óriási, fémhálóval ellátott kivágás segédkezik komponenseink szellőztetésében. Az üresen 17 kilogrammos, Mini-ITX, micro ATX, ATX, E-ATX, illetve EEB formátumú deszkák fogadására felkészített monstrum porszűrő betétekkel védett, kétkamrás belterében 190 mm magas processzorhűtőt, valamint 370 mm (frontális HDD keretek nélkül 540 mm) hosszú, vertikálisan is bepasszintható videokártyát állíthatunk hadrendbe, miközben hardvereinkre legfeljebb tizenegy légkavaró küldheti a hűsítő fuvallatokat sztenderd kiépítésben.

[+]

Az sem lényegtelen részlet, hogy a légáramlás javításának érdekében a kihasználatlanul ácsorgó 2,5/3,5 hüvelykes kereteket kicserélhetjük egy négyeszközös ventilátorkeretre, tizenötre növelve így a munkára fogható szélgépek mennyiségét.

[+]

A becsavarozható radiátorok száma négy, és ezekből kettő 480 mm hosszúra nőhet, míg a letisztult előlapot némi – háromtűs headerrel címezhető – RGB-s fénydísszel dobták fel, a tetőlemez jobb elülső szegmensében megtelepedett kivezetések kvartettjét pedig két USB Type-C kapu, egy USB 3.0 aljzat, plusz egy 3,5 mm-es kombójack alkotja. A termék vételárát egyelőre nem közölték, de jó esély van rá, hogy 170-200 dollár körüli összeg szerepel majd az árcéduláján.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés