Hirdetés

Adattárolás biztonságosan és stílusosan

Egyedi pendrive-ot dobott piacra az A-Data, a Superior szériájába tartozó S101-es modell ugyanis fekete bőrborítást kapott. A tároló 34 x 17 x 7 mm-es méretű, kialakítása kupakmentes, mivel a csatlakozója visszahúzható, belsejéhez pedig a COB, azaz Chip On Board gyártási eljárást használták. A termék USB 2.0-s interfészen kapcsolódhat a számítógéphez, méretét tekintve pedig 4, 8, 16 és 32 GB-os verziókban lesz elérhető. Az árak még nem derültek ki, de annyi már biztos, hogy élettartam garancia fog vonatkozni rájuk.

[szerk. 10.12.09.] A 4, 8, 16 és 32 GB-os ára: 10, 16, 28 és 58 euró lesz

A-Data S101
A-Data S101

A cég másik friss terméke egy kisméretű kártyaolvasó. A Micro Memory Card Reader, azaz más néven a harmadik verziós microReader 2.0-s USB csatlakozós, és microSD vagy microSDHC kártyákkal használható. A piros és fekete színben is kapható olvasóba könnyedén be lehet pattintani a memóriakártyát, amit bennhagyva lényegében pendrive-ként használhatjuk a microReadert. Az UFDtoGO és az OstoGO szoftverek a gyártó weboldaláról tölthetők le hozzá. A készülék ára még nem derült ki.

A-Data Micro Memory Card Reader, alias microReader version III
A-Data Micro Memory Card Reader, alias microReader version III

A Clickfree jóvoltából egy külső, saját tárolós, biztonsági mentések készítésére használható eszközhöz juthatunk. A Wireless Backup a gyártó megfogalmazása szerint az első olyan termék, amely PC-hez és Mac számítógépekhez vezeték nélkül kapcsolódva képes biztonsági mentést végezni. Belsejében egy 500 GB-os merevlemez áll készen az adatok fogadására, ami a BackupLink technológiával kapcsolódva tudja elvégezni ezt, többféle Windows és Mac OS operációs rendszeren keresztül. A készüléken egy USB aljzat is található, az ára pedig 180 dollár.

Clickfree Wireless [+]
Clickfree Wireless [+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • ADATA

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés