Hirdetés

A gyors SSD-k és merevlemezek esete az állatkerttel

A Buffalo legutóbbi hordozható, fényes fekete borítású SSD-ihez nagyon hasonló kinézetű háttértárakat, ezúttal merevlemezeket mutatott be. A két újdonság a HD-PEU3-BK sorozat tagjaként érkezik, és a cég 3.0-s USB csatlakozóval ellátott termékeinek sorát is bővíti velük. Kétféle kapacitású, 500 és 640 GB-os változatban lesznek kaphatók jövő hónaptól a 190 grammos külső HDD-k, amelyek 81 x 16 x 130 mm-es méretűek. A SuperSpeed aljzatos Buffalók 186 és 233 dolláros áron vásárolhatók meg.

Buffalo HD-PEU3-BK hordozható merevlemez
Buffalo HD-PEU3-BK hordozható merevlemez

Megkezdte a SanDisk a múlt hónapban bejelentett, 2,5”-es SSD-inek forgalmazását. A G3 széria új tagja, a C25-G3 kétféle méretben lesz elérhető, 60 és 120 GB-os változatban. A 3 Gbps-os SATA csatlakozós SSD-ket MLC NAND flashchipekkel látták el. Az MTBF értékük kétmillió óra, és támogatják a Windows 7 TRIM funkcióját. Olvasásnál az adatátviteli sebességük elérheti a 220, írásnál pedig a 120 MB/s-ot, az ExtremeFFS memóriakezelő rendszer használatával pedig tovább javítható a teljesítményük. A SanDisk 10 év garanciát vállal termékeire, amelyek 230, illetve 400 dollárért kaphatók majd.

SanDisk C25-G3 SSD
SanDisk C25-G3 SSD

Frissül az Active Media Products (AMP) állatos pendrive-jainak sorozata is, amelyből néhányról már esett szó korábban. Az állatkert tovább bővül, új lakói, az óriáspanda és a jegesmedve elég nagyra híztak, akár 32 GB-osak is lehetnek. Sőt, a már bemutatott  pingvines változatból is  készült ilyen kapacitású verzió. A 2.0-s USB csatlakozójukhoz kicsit morbidnak tűnő megoldással, a lények kettészedésével férhetünk hozzá. Az AMP veszélyeztetett állatfajokról mintázott 32 GB-os pendrive-sorozatának tagjai 85 dollárba kerülnek.


AMP pendrive-ok [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés