Hirdetés

A gyártók is bemutatták GeForce GTX 275 kártyáikat

A tegnap bejelentett új NVIDIA modellre alapozva több gyártó is előrukkolt a saját  GeForce GTX 275-ös megoldásával. A Zotac kétféle változatot is készített, az egyik teljesen megegyezik a referenciamodellel, azaz 633, 1404 és 2268 MHz-es mag-, shader- és effektív memória-órajelen üzemel. Az AMP! Edition már gyárilag megemelt órajelekkel érkezik, esetében a mag 702, a shaderek 1512, a GDDR3-as memóriák pedig effektív 2520 MHz-es órajelen dolgoznak. A Zotac két PCI Express tápcsatlakozót, egy DVI/D-Sub és egy DVI/HDMI átalakítót, valamit a Race Driver GRID játékot csomagolja melléjük.


[+]

A Leadtek megoldása a referenciamodellen alapul, azon nem változtattak. A Winfast GTX 275 tehát 633, 1404 és 2268 MHz-es mag-, shader- és effektív memória-órajelen üzemel, PCI Express csatlakozóval rendelkezik, kimenetei között pedig két dual-link DVI található.


[+]

Az MSI N275GTX Twin Frozr OC névre keresztelte a saját megoldását, ami nemcsak némiképp megemelt, 666, 1476 és 2322 MHz-es mag-, shader-, és effektív memória-órajelekkel kerül majd forgalomba, de a referenciahűtést is lecserélték. A két bővítőhelyet is elfoglaló, öt hőcsővel és két ventilátorral megspékelt hűtő a gyári változathoz képest nagyobb teljesítményt kínál. Az MSI a Tomb Raider Underworld című játékot csomagolja a kártya mellé.


[+]

A BFG Technologies sem ad ki olyan GeForce GTX 275-öt, amihez ne nyúltak volna hozzá, ez jelen esetben csak az órajelek megemelését jelentette. A referenciához képest a BFG GeForce GTX 275 OC 648 MHz-es mag-, 1440 MHz-es shader- és 2304 MHz-es effektív memória-órajelekkel érkezik. A gyártó az élettartam-garancia mellett egy ún. tradeup programot is kínál a felhasználók számára.


[+]

Ez utóbbi azt jelenti, hogy a vásárlástól számított 100 napon belül, a vásárlónak lehetősége van egy újabb, erősebb változatra cserélnie grafikus kártyáját, ehhez csak az árkülönbözetet és a szállítás költségeit kell kifizetnie. Sajnos ez a lehetőség egyelőre csak az észak-amerikai térségben érhető el.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés