Hirdetés

27 colos, NVIDIA G-Sync kompatibilis monitorral rukkolt elő a Philips

Az NVIDIA nemrégiben bemutatta a játékosoknak szánt, vertikális szinkronizáció javítását megcélzó technológiáját, a G-Sync-et, a CES-en pedig nyilvánosságra hozták, hogy nagyjából mikor számíthatunk termékmegjelenésekre. A partnerek között az Acer, az AOC, az ASUS, a BenQ, a Philips és a ViewSonic nevei bukkantak fel, melyektől 24 colos Full HD, valamint 27 colos Full HD-s és WQHD-s megoldások várhatóak az idei év második negyedévében. Ami a bejelentéseket illeti, az ASUS már korábban felvázolta a G-Sync-kel kapcsolatos terveit, most pedig a Philips mutatta be saját G-Sync kijelzőjét.


[+]

A 27 colos képátlóval bíró, 272G5DYEB típusjelzésű, G-Sync modullal ellátott modell Full HD felbontást, 300 cd/m² maximális fényerő és 1000:1 kontrasztarány mellett. A képfrissítés 144 hertz, a válaszidő overdrive segítségével pedig csupán 1 ezredmásodperc (egyébként 5 ezredmásodperc) a gyártó ígérete szerint. Ezekből az adatokból már sejthető, hogy TN+film panellel lesz dolgunk, amit megerősít a betekintési szögekre vonatkozó 170/160 fokos adatok is. Az egyetlen DisplayPort bemenettel rendelkező monitor ±65 fokban elfordítható, a kijelző pedig -5 és +20 fok között dönthető, 90 fokban elforgatható (pivot, azaz portré mód), magassága pedig állítható 0-150 milliméteres tartományban.

Mindezért mélyen a zsebbe kell nyúlni, a Philips ugyanis 649 dolláros végfelhasználói árat szabott meg, de tavasz közepénél előbb ezt nem lesz lehetőségünk elkölteni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés