Hirdetés

NVIDIA: szerelési útmutató a G-Sync modulhoz

Az NVIDIA G-Sync technológiájának alapjairól még októberben írtunk, de a rendszer egyelőre különálló csomagként érhető el, amit be lehet szerelni az ASUS VG248QE jelzésű monitorba. Erre több cég kínál már szervizt, amihez egy éves garancia is jár, kárpótolva az ASUS jótállásának elvesztését, de magát a procedúrát házilag is el lehet végezni.

Az NVIDIA-nál úgy látták, hogy a G-Sync modul behelyezése nem annyira egyértelmű a felhasználók számára. Sokan már a kijelző felnyitásánál is elakadnak, ami nem jó jel. Emiatt is készítettek egy videót, amelyben lépésről-lépésre bemutatják, hogy pontosan mit is kell tenni.

A G-Sync modul beépítése nem éppen könnyű, de nem is vállalhatatlanul nehéz. Legalábbis a fenti videóban látható utasításokat követve nem lehet gond. Ha valakinek esetleg még ez is túl bonyolult, akkor érdemes az első bekezdésben linkelt szervizek egyikét választani, ahol elvégzik a módosítást.

Fontos kiemelni, hogy az ASUS VG248QE monitor felnyitásával a garancia elvész, tehát minden érintett csak ennek tudatában vágjon bele a szerelésbe.

Előzmények

Hirdetés