Hirdetés

G-Sync kompatibilis monitorral pörgeti fel a játékot az AOC

Nagy a fejetlenség a V-Sync technológia hátrányait kiküszöbölő különféle megoldásokra épülő termékek között, és amennyire fontos fejlesztésekről van szó, olyan lassú az elterjedésük. A múlt évben az ilyen technikák közül elsőként az NVIDIA G-Sync robbant be a köztudatba, amire akkor számos kijelzőgyártó csapott le annak ellenére, hogy a zöldek licencdíjas megoldást kínáltak, így érthető, hogy az ingyenes alternatíva felbukkanása után már nem olyan sietős a gyártóknak sem. Mindenesetre úgy tűnik, előbb vagy utóbb (de inkább utóbb) megjelennek a beígért, G-Sync kompatibilis kijelzők, így az AOC megoldása is.


[+]

A g2460Pg típusjelzést viselő, az NVIDIA-ra jellemző díszítőelemekkel finoman megbolondított modell az átlag réteget célozza meg, hiszen a 24"-es képátlóhoz Full HD-s felbontás társul, amit gyors, 1 ezredmásodperces válaszidőre képes TN+film panelen jelenít meg. Az AOC nem volt rest a "maximális frissítési frekvenciát" elárulni, ami 144 Hz. Az egyéb technikai paraméterek a panel tudatában nem jelentenek meglepetést, 1000:1 kontrasztarány, 170/160 fokos betekintési szögek, a W-LED háttérvilágítás pedig maximum 350 cd/m²-re képes.


[+]

Az gyártó nem spórolt, így az állvány dönthető, forgatható és magassága állítható, plusz portrémódot is kínál, illetve a falra is felszerelhető. A hátoldalra a DisplayPort bemenet mellett egy USB 2.0-s és 3.0-s portokat tartalmazó hub is felkerült, illetve a képek alapján D-Sub, DVI, HDMI és 3,5 mm-es jack is található rajta, de ezekről a technikai specifikáció egyáltalán nem tesz említést, ezt tehát ne vegyük végleges információnak.


[+]

A júliusban debütáló kijelző előreláthatólag 420 euró körüli áron kerül a boltokba három év garancia kíséretében.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés