Hirdetés

Robusztus tablet a Winmate értelmezésében

A 35,56 cm-es képátlójú, víz- és porálló, Windows-alapú vas Tiger Lake CPU-ra épül, szóval a teljesítményével nem lesz probléma.

A strapabíró elektronikai megoldásokban utazó Winmate bemutatta legújabb, 14 hüvelykes táblagépét, az M140TG-t, amelyet elsősorban ipari munkaterületekre, illetve a környezeti elemek viszontagságainak kitett, szabadban végzett feladatok ellátására szánnak.

A konfigurálható masina négymagos Intel Core i5-1135G7 processzort vonultat fel, amelyhez 4, 8, 16 vagy 32 GB DDR4 memóriát passzinthatunk. Az alapváltozatban 128 GB-os SSD dolgozik, de igény szerint akár 2 TB-os tárolóval is kérhető a microSDXC kártyaolvasóval, opcionális okoskártya-olvasóval, gigabites Ethernettel, két (zajszűrős) mikrofonnal, két hangszóróval, 2 megapixeles elülső és 8 megapixeles (autofókuszos, plusz LED fénnyel megtámogatott) hátulsó kamerával szerelt tablet. A vezeték nélküli hálózati kapcsolódás és a Bluetooth támogatott, de szükség esetén a 4G LTE modem vagy a rádiófrekvenciás azonosítás (RFID) ugyancsak elérhető.

A FullHD felbontású, 800:1 statikus kontrasztarányú kapacitív érintőkijelző fénysűrűségének plafonja 700 cd/m², betekintési szöge minden irányból 85 fok, és az optical bonding technológiának köszönhetően napsütésben is jól olvasható, ráadásul kesztyűs kézzel, netán esőben szintúgy zavartalanul matathatunk rajta. A GPS megléte kipipálható, a GLONASS választható extra, miközben a fedélzeti fényszenzor, a gyorsulásmérő és a giroszkóp a helyszíni mérésekben segédkezik.


[+]

A meglehetősen masszív, MIL-STD-810H katonai sztenderdnek eleget tevő készülékházon egy USB Type-C aljzat, két USB 3.0 kapu, egy 3,5 mm-es kombójack és egy Nano SIM kártya slot állomásozik a fentebb már említett kártyaolvasón kívül, de micro HDMI csatolóval is bővíthető az IP65-ös minősítésű, 1,7 kilogrammot nyomó rendszer, amit konnektorról -20 és 60, akkumulátorral -10 és 50°C-os ambiens hőmérsékleti tartományban vethetünk be.


[+]

Nem mellékes az sem, hogy a SOTI MobiControllal kompatibilis eszköz belső akkumulátora 2400 mAh-s, azonban a 3500 mAh-s telepei gyorscserések, így nem kell attól tartanunk, hogy menet közben elfogynak az energiatartalékaink. A 64 bites Windows 10 IoT Enterprise OS-t futtató, aktív hűtéssel érkező ketyeréhez többféle kiegészítő (támasztókar, kétféle töltő, vállpánt, hordtáska, stylus) létezik. A termék dobozára ragasztott árcédulán szereplő összeget egyelőre homály fedi.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés