Hirdetés

Strapabíró windowsos táblagép a Handheldtől

Az Elkhart Lake platformra épülő megoldás megfelelt a MIL-STD-810G követelményeknek, és kellemesnek látszik kültéri munkához.

A Handheld Group egy új, környezeti hatásoknak ellenálló tablettel bővítette kínálatát, ami 64 bites Windows 10 Enterprise LTSC operációs rendszert futtat, és az Algiz 10XR nevet kapta.


[+]

A négymagos Intel Atom x6413E processzorral, 8 GB DDR4 memóriával és 128 GB NAND flash tárhellyel szerelt eszköz 1920x1200 pixeles felbontású, 10,1 hüvelykes kapacitív érintőkijelzőt kapott, amely nem csupán tízpontos, de külön üzemmódja van kesztyűs/esőben történő használathoz. A fénysűrűség plafonja 850 cd/m², szóval a képernyő napfényben is olvasható marad, az üvegét pedig megerősítették.


[+]

A készüléken két kamera található; míg az elöl megtelepedett példány 5 megapixeles, addig a hátul állomásozó, autofókuszos társa 12, és a vakut sem nélkülözi, miközben különféle érzékelők tekintetében giroszkóp, gyorsulásmérő, magnetométer, valamint a fénysűrűség adaptív szabályzását lehetővé tévő fényszenzor szerepel a specifikációs listán.


[+]

A kommunikációs opcióink nem merülnek ki a dual bandes Wi-Fi 5-ben és az 5.0-s Bluetooth-ban, ugyanis a Sierra Wireless EM9191 modulnak hála az 5G/4G LTE modem is kipipálható. A dedikált GNSS u-blox NEO-M8U vevőnek köszönhetően GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou és SBAS helymeghatározással élhetünk, de a sztereó hangszórók, a beépített mikrofon, vagy éppen a TPM 2.0-s egység ugyancsak megvan.

[+]

Fedélzeti csatlakozókból egy DisplayPort alt módos, töltést támogató USB Type-C, egy 5 voltos/3 amperes USB Type-C és egy USB 3.0 aljzatot kapunk a pénzünkért a micro SIM-et fogadó rekeszen, a micro SDXC kártyaolvasón, a dokkoló interfészen, továbbá az 5,5 mm-es DC-in konnektoron kívül. A menet közben cserélhető akkumulátorok sztenderd darabja 3520 mAh-s/40,66 wattórás, a komolyabbik, opcionális rendelhető pedig 6700 mAh-s/72,4 wattórás, de igény esetén NFC vagy vonalkódolvasó szintúgy kérhető.

Az 1250 grammos masina -20 és 60°C közötti hőmérséklet-tartományban vethető be, 1,2 méterig jól tűri az ejtést vagy a 4752 méteres tengerszint feletti magasságot, és a porral, illetve vízzel szemben IP65-ös védettséget élvez. Kiegészítők szintjén wireless headsetet, precizitást növelő érintőceruzát és vízlepergető hordtáskát vásárolhatunk az egyelőre még ismeretlen vételárú vashoz.

Előzmények

Hirdetés