Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FoxiestFox

    félisten

    válasz Soulfly842 #93992 üzenetére

    Na, hívtak is ma 11-kor, mikor dolgoztam, és nem tudtam felvenni.
    Most hazaértem, visszahívtam a számot, amiről csörögtek, a robotrendszerben kértem egy ügyintézőt, aki tájékoztatott, hogy az első elérési kísérletük sikertelen volt, és egyébként sem az a házszám, amit én mondok (előttem volt a visszaigazoló mail, amit küldtek, tehát nem értem, hogy sikerült rosszul rögzíteniük).
    Tájékoztatott arról is, hogy valami 20k előleg kell majd a bekötésnél, merthogy hitelképesség-vizsgálat szükséges, hisz nincs más szolgáltatásom náluk (a kiküldött e-mailben 5100 Ft belépési díjról, és az 5300 Ft-os havidíjról volt szó, ami szintén lol, de mondom okk, legyen, csak kössék be).
    Kicsit le voltam nyűgözve, majd tájékoztattam az ügyintézőt, hogy akkor ebben az esetben nem is lesz szolgáltatásom náluk. :)

    Inkább leülök tárgyalni a főbérlőmmel, hogy a Digi féle tulajdonosit írja alá. Ekkora egy hitvány, félrevezető, már az első lépésben elvérző brandet még nem csesztem, pedig volt Voda mobilnetem még a szappantartó alakú Huawei 3G modemek idejében, azok is megértek egy misét. :D

Új hozzászólás Aktív témák