Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • z-csongor

    csendes tag

    Sziasztok!

    Jelenleg Szegeden invitel FTTH elofizeto vagyok, de mivel nem lakok ott (viszont hetvegenkent hasznalva van a lakas, illetve en kethavonta ott toltok nehany hetet) ezert szeretnek olcsobb csomagra valtani.

    A telekom oldala azt mutatja, hogy 4500Ft korul kaphatok telefont es 250mbit-es netet. Ez biztos, hogy nem FTTH, mert az invitelnek van itt FTTH halozata, ami nagyon jo, csak penzkidobas, mert nem hasznalom gyakran.

    Erdeklodnek, hogy ez a 250mbit-es net mennyire stabil? Gondolom nem VDSL2, mert ennyit bondinggal se tudna, akkor gondolom G.Fast vagy ED3. Ha G.Fast, akkor a sebesseg a kozponttol valo tavolsagtol fugg. Ebben az esetben van a Telekomnak valami olyan oldala, ahol becslest adnak az elerheto sebessegre?

    Ha ED3, akkor mitol fugg a sebesseg? Egy 19 lakasos tarsashazrol van szo, ahol egyedul en voltam eddig FTTH elofizeto, tehat gondolom mindenki mas a Telekom halozatan van. Lehet megrendeles eseten kapni valami becslest a varhato sebessegre? Illetve ha nem megfelelo a sebesseg (pl este borzasztoan belassul), akkor 14 napon belul visszamondhato az elofizetes?

Új hozzászólás Aktív témák