Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Janusz001

    őstag

    Eltelt 1 hét, eddig a +switch (nem igmp s) beiktatása semmilyen problémát nem jelentett ez idő alatt, koax--->hgw-->8 as switch, innen megy az egyik stb be, itt minden pöpecül megy, másik stb pedig szintén a switchből powerline on keresztül kapja az ethernetet, sőt, ide is beiktattam egy switchet, mert ide is került egy media lejátszó, szintén semmi olyan gond nincs, legalábbis olyan, ami switchek nélkül ne lett volna, konkrétan a hd adások néha beakadnak (ezt betudom annak, hogy az olcsóbb, nem mimos powerlinet vettem, bár ezen is lekúszik a 60mbit/20mbit), valami mégsem klappol, mindegy, nem nézünk hd -t, csak sd -t, hálószobába elalváshoz tökéletes, dtv megmaradt 26 adásához képest így is felüdülés.
    Wifi, ha megy a torrent az asztali gépen, továbbra is rendszeresen összecsinálja magát, torrent kikapcsolása után észhez tér. A hgw wifijét is ki szándékozom váltani egy wifis routerral, aminek csak ez a dolga lesz.
    Másik dolog amit észre vettem, hogy eddig a hálózaton lejátszott blu ray mkv filmek akadás mentesen mennek, eddig a sagecomon keresztül akadoztak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák