Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lócitrom

    őstag

    válasz C0d3r #72022 üzenetére

    ezzel a hónappal kezdődött nálam. akármi is legyen a kiváltó ok, szándékosság vagy nem szándékosság, egyértelmű választ akarok. ha tényleg kiderül, hogy ilyen fogyatékos módon állt be az automatika, akkor meglesz a pont az i-re legalább és tényleg okom lesz szolgáltatót váltani. ha esetleg te is nekiállsz telefonálgatni lehet okosabbak leszünk, de benne van a pakliban, hogy jó pár körös lesz, mire egyértelmű okot megneveznek.

    emiatt már én is buktam pár meccsem, ami apróság, de hadd ne mondjam mennyire nem hiányzik a bontások velejárója nekem főleg, hogy eddig nem fájt emiatt a fejem.

    @pingtest
    értem én, amit mondasz, de hát mégis van olyan, akit ez egyáltalán nem fenyeget. ügyfélszolgálatosok fele is kiröhög, hogy egyáltalán van ilyen. cirka 3 éven át nem sokkoltak most meg hirtelen késztetést éreztek rá? annyira indokolatlan, hogy érdekel minek köszönhető ez a megtiszteltetés. legalább végleg letudhatom ezt a szolgálgatót, ha világossá teszik, hogy ezzel kellene együtt élnem.

    már azzal is felhergeltek, hogy bő egy éve bejelentettem, hogy a lakókörnyezetemben (belváros) gyenge a térerő és konkrétan lakásban nincs is szinte lefedettség. pedig a környéken csak ilyen jellegű házak vannak. ezek alapján pedig vagy mindenki más szolgáltatónál van, vagy senkit sem izgat. tény, hogy nyuggertanya a környék. bejelentést követően is csak amiatt kerestek fel 2-3 hónappal később, hogy pontos címet kérjenek, de változtatásnak nyoma sincs és ahogy sejtem nem is lesz.

    [ Szerkesztve ]

    „the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu

Új hozzászólás Aktív témák