Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    Nos az új csatornák:

    Travel egyelőre nem megy, Universal esetében meg fekete képernyő van, Cartoon Network oké

    A Travel valami speciális csomagba kerül, vagy csak simán még annyira új, hogy nem megy? STB ki/be kapcsolás már megvolt.

    Más. Szomszédomban lakik egy idősebb házaspár, ebből adódóan nem is értenek szinte semennyire a technológiai dolgokhoz. Ragaszkodtak nagyon az analóg vonalhoz, 10-es Net, IPTV, meg azt hitték analóg vonal. Viszont, hogy a fiúk tudott róla vagy sem, esetleg bekötötték nekik szépen a digitálisat azt nem tudom nem is lényeges, de feltűnt, hogy amikor nem sugározzák a WiFi-t akkor nem elérhető a számuk, szóval digitális vonaluk van.

    Az új WiFi Analyzer meg azt is elárulja, hogy Pirelli a gyártója. Egyébként ez egy jó funkciója, a fiúknak említettem, hogy ez a szokásuk, hogy naponta mindig kihúzzák többször is a HGW-t - szinte mindig amikor nem tévéznek - nem a legjobb megoldás, könnyen SNR Lock lehet a vége, amit azért egyszerűbben fogalmaztam meg, lassú lesz a net :D

    Meg úgy eleve, eddig mindig az volt, hogy analóghoz ragaszkodtak, és Nagymamámék is említették nekik, hogy nem elérhetőek sokszor, meg másik szomszéd is mondta, hogy amikor említette nekik azt a választ kapta, hogy pedig elérhetőnek kell lennie vagy valami ilyesmit :). De nekik is fel kellene, hogy tűnjön, ha csak nem az a rendkívül speciális helyzet fordul elő, hogy telefonálni is csak akkor akarnak, és akkor veszik fel a kagylót, amikor a TV is megy. CRT TV-n nézik a műsort a sávszélesség az elég nekik, egy TV van, és az sem HD képes.

Új hozzászólás Aktív témák