Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pook20

    aktív tag

    Sziasztok!

    Szeretnék leírni egy történetet /hát ha ti ki tudjátok bogozni hogy most mi a helyezett! :) /

    pár hónappal ezelőtt be mentem Szhelyen található Telekom szaküzlet megkérdezni hogy milyen internet+tévé szolgáltatásuk van Váton/már ha van ilyen szolgáltatás!/ van is adott is egy ár ajánlatot/kinyomtatta hogy mennyi lessz a tévé mennyi a net stb stb egyszerűség kedvéért ár ajánlatnak hívom! :) :) / 30 Mb netre+IPTVre!
    Eltelt azóta az a pár hónap költözés vége fele járunk a párommal ,gondoltam be megyek most megrendelem az netet+a tévét hozzá.Bemegyek kivárom a soromat odamegyek az ügyintézőhöz megadom a a pontos címet és erre azt mondta hogy net egyáltalán nincsen tévé is csak mühodas!!hiába mondtam neki hogy páár hónappal ezelőtt mást mondod egy másik ügyintéző csak azt erőltette hogy nincsen nekik ott ilyen szolgáltatások! mondom magamnak hogy haza jövök megkeresem az ár ajánlatot hogy akkor megkérdezzem hogy akkor ezt miért kaptam! nahh most költözés közben eltűnt az ár ajánlat /legalább is most nem találom majd holnap megnézem 1-2 helyen/ viszont/lehet hogy én nézek rossz oldalt nem tudom / ezek szerint legalább is szerint még meg van ilyen! most akkor szerintetek mi van? ötleteket véleményeket szívesen várom! :) :)

    [ Szerkesztve ]

    asrock 970 extreme4 AMD Phenom(tm) II X2 555 Processor /3700 MHZ/ ATI Radeon HD 5570 (1024 MB)CORSAIR 16GB Vengeance DDR3 1866MHz CL9 KIT CMZ16GX3M2A1866C9 +LG optimus 3D /P920 /

Új hozzászólás Aktív témák