Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • senki66

    senior tag

    válasz senki66 #46792 üzenetére

    Ma ismét komolyan csalódtam a t-ben!
    Egy hete hosszabbítottunk anyukámnak sat tv-ét, mivel lejárt a hűségideje (persze listaáron számlázták az augusztust) . Akkor még az üfsz-es mondta, hogy rendelhetünk interaktív sat tv-ét is , hiszen most akciósan ugyanannyiba kerül, mint a sima sat-tv. Nem baj ha nincs mellette jelenleg internet, legfeljebb a plusz szolgáltatásokat addig nem tudjuk kihasználni - mondta, de a tv úgy is menni fog. Mivel jelenleg sima sat tv van ezért eszközt is cserélnek, aminek nagyon örültem (a jelenlegi Sagem STB, lassú és a távirányítója nem tud tévét sem kezelni). Itt a fórumon érdeklődtem is, hogy milyen eszközök vannak. Akkor, azt mondták (3-án) ,
    hogy az MT azonosítóját is lecserélik és legkésőbb hétfőn egyeztetnek az stb cserére időpontot. Mivel ma délutánig sem történt semmi, újra hívtam a 1412-őt. Kiderült:
    1. mivel már újra megváltozott a procedúra és már nem csinálnak új mt azonosítót, ezért a megrendelésünket nem is indították el. Az üfsz saját bevallása szerint is, ha nem telefonálok, akkor nem történt volna semmi, mintha nem is rendeltem volna meg a szolgáltatásokat (+Hoppá telefon)
    2. Mivel nincs internet előfizetésünk, ezért nem rendelhetünk interaktív sat tévét (persze eszközt sem cserélnek) - indoklás: "közben megváltoztak a dolgok"
    3. Mai naptól elindítja újra a megrendeléseket (hat nap semmittevés után, miközben a listaáras előfizetés kegyeg)
    Csak a határozott kérésemre ajánlotta fel, hogy 3-áig visszamenőleg korrigálják az árkükönbözetet.

    Valaki hozzáértő, meg tudja erősíteni, hogy net nélkül valóban nem működik az Interaktív sat tv, nyilván nem az interaktív plusz funkciókra gondolok, hanem az alap szolgáltatásra, vagy csak meg akarták spórolni az eszközcserét?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák