Hirdetés

  • Ilyen lehet a Samsung Galaxy Watch7 Ultra

    ma Renderképek mutatják meg a Samsung júliusban megjelenő új felső kategóriás okosóráját.

  • Broken Roads teszt

    gp Azt, hogy mi történt az atomháborút követően Amerikában, jól ismerjük a Falloutokból. A Broken Roads e történetet ausztrál szempontból meséli el – igencsak hasonló eszközökkel.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz Csigavair #154033 üzenetére

    Wifin egy jó routerrel, és egy jó wifi kártyával az elvi (tehát más néven linksebesség) 2.1-2.4G lesz, emellett végül 1.2-1.4G mérhető sebességet fog tudni, ami mondjuk egynek jó.

    Ez a telekomos cucc biztos nem nyom majd annyit, telán 6-700-at mérhetsz, de ennyi. A jobb wifihez másik router kellene, meg minden bizonnyal másik eszköz is.
    Én egy xiaomi ax700-re, meg egy asus rog strix lap gyári ax211-es wifijével 4m-ről, szinte direkt rálátással ennyit tudtam kihozni, de ez csak egy teszt volt, le is lőttem a lap wifijét, mert ebben is ott a 2.5G-s kártya, van egy 8-as 2.5G switchem, és a routernek is van 4 db 2.5G lan portja, szóval kábelen jön a 2/1G, és a belső háló is gyors.

    Essejó: Oké, ezt értem, de én arról beszélek, akkor mi történik, ha az előfizető NEM akarja a megszüntetést! Mert akarhatja azt, hogy ner akadozzon, hogy ne fagyjon, és egyelőre amíg van szolgáltatás, addig csak előfizethet rá, az persze érthető, hogy iptv-t nyomnak ott, ahol van net, de a sat ott is megy, ahol még áram sincs, csak egy napelem és egy inverter, aztán van 220V a hosszabbítóban, szóval fizikailag még működik a dolog...

    [ Szerkesztve ]

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák