Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • snyper990

    őstag

    Reggel feltettem én is az új szoftvert a boxra (AV kimenet nélküli, ha ez számít valamit). Kapásból toltam rá egy gyári beállítások visszaállítását, biztos, ami biztos alapon. Első rendes boot után letiltottam a számomra fölösleges appokat (YouTube Music, Play Videó, meg ilyenek), majd a Play Áruházban frissítettem, amit lehetett.
    Eddigi - meglehetősen kevés idő alatt szerzett - tapasztalataim alapján egyelőre nem tűnik rossznak.
    A Netflix telepítésével kicsit megszenvedtem, mire rájöttem, hogy a fejlesztői beállításokban az alapértelmezett USB mód minden újraindítással visszaáll töltésre (de a pendrive-ot csatolja, a tartalma tallózható, csak apk telepítésnél fájlellenőrzési hibát ír, fájl átnevezésnél pedig engedély hiányt :F). Ismételten fájlátvitelre állítva viszont felment probléma nélkül, ugyanúgy működik, ahogy eddig (azaz kissé kompromisszumosan). (Azt nem tudom, hogy USB-s meghajtóról való lejátszás megy-e az USB mód fájlátvitelre állítása nélkül, de ha nem, az elég gáz lehet annak, aki így használná.)
    Amit észrevettem, hogy eddig gond nélkül ment, de jelenleg nem, az a hang áteresztése a házimozi erősítő felé. Akárhogy állítgattam a hangbeállításokat, csak a box által dekódolt-lekevert sztereó megy át, ami azért elég zavaró számomra.
    Valamelyest tényleg nőttek a boot idők is. Készenléti állapotból 24 másodperc, mire elindul az adás, áramtalanítás utáni bekapcsolás esetén ugyanez 1 perc 6 másodperc (optikán). Ezek szerintem továbbra sem elfogadhatatlan értékek.
    A felület egyébként gördülékeny (fejlesztői beállításokban az animációkat 0,5x-re állítva különösen), csatornaváltás gyors. (Egyéni csatornasorrendet én nem használok, arról nem tudok nyilatkozni.)
    Összegezve: ha nem is tökéletes, de használható. Csak rosszabb ne legyen a későbbiekben... (És a hangáteresztést jó lenne, ha megoldanák)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák