Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • coco2

    őstag

    Sziasztok!

    Azért jöttem ide, mert véleményt kérnék azoktól, akik jelenleg telekom lakossági szolgáltatás előfizetők Budapest körzetében. (A többieket had kérjem meg rá, hogy inkább ne írjanak véleményt "én azt hiszem" alapon - mert az nem érdekel. A megértést köszönöm.)

    2016-ban a telekomtól váltottunk digire. Akkoriban a telekom éppen váltott egy olyan routerre, ami bekapcsolás után egyetlen órányi működés során úgy felforrósodott, hogy ha véletlenül hozzáértem, fájdalom reflex kapta el onnét az ujjamat. Azzal együtt napjában 3-4x leállt a router ilyen fél percre? (Szerintem eldobta magát a hősokktól.) Szóval váltottunk digire, és végre kaptunk nem tojás-sütés-forró routert. El is voltunk vele, de mostanra amit tapasztalunk, hogy a sávszélességük alaposan kisebb, mint ígérik (még a garantált sincsen meg), meg a kezdeti gyors ügyfélszolgálati reakció idő is kilóg még a 72 órából is. Nosza újra körülnéznék más szolgáltatóknál, hogy ott mire számíthatok. Ezért írom a kérdéseimet.

    Telekom router most milyen minőségű? Még mindig azt a szutyok linux board tojás sütőt erőltetik, vagy azóta észhez tértek? A garantált sávszélességük tényleg megvan, vagy még az sincs? Telekom most mennyi időre ígéri a probléma elhárítást - és tényleg betartja-e?

    A tapasztalt meglátásokat köszönöm.

    កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។

Új hozzászólás Aktív témák