Hirdetés

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

  • Read Only Memories: Neurodiver teszt

    gp A 2064 folytatása négy teljes évet csúszott a legelső tervekhez képest – a jövő transzhumanista világa még mindig roppant érdekes, a történet azonban már nem robotok, hanem agybúvárok körül forog.

  • Filléres Redmi érkezett

    ma Az A3x nem kapott nagy bemutatót, egyszer csak felbukkant.

Új hozzászólás Aktív témák

  • killuminati1

    csendes tag

    Call bug-gal kapcsolatban még:
    Sajnos a viber alacsonyabb verziószámának alkalmazása csak 1 hétre oldotta meg a problémát. Ma ismét előjött. Szóval nincs több ötletem a megoldásra.
    Most jöttem a t-mobiltól, bevittem a telót, hogy a szervízesükkel megbeszéljem, hogy mégis ők mit mondanak, milyen lehetőségek vannak eme nevetséges és bosszantó hibára.
    A szervízes srác tudta miről van szó, egy percig nem próbálta elhitetni velem, hogy egy újrahúzás segítene. Sőt, mondta, hogy már más is volt benn ilyen panasszal, és valószínüleg sorra fogják bevinni a P-ket.
    Viszont mivel gyári szoftver hiba, sajnos ők nem tudnak vele mit csinálni, max beküldik a magyarországi sony szervízképviselethez. Ha gyorsabban akarom ezt intézni, akkor bevihetem én is újpesten vannak (gondolom ez a Concorde), ők ott naprakészek az ügyben, hogy mikor érkezik javítás rá, vagy mit lehet tenni.
    Viszont ott a T-seknél a szervízben (és most figyeljetek) nem nyúlhatnak hozzá, a Sony úgymond megtiltotta.
    Szóval megoldás nincs, a rosszhírű Concord vagy mi szervízbe nem akarom vinni, és valószínüleg ők is annyit mondanának, hogy x hónap vagy x év múlva javítva lesz a hiba egy frissítéssel. Köszönöm, de addig telefonálásra alkalmatlan a készülékem...
    Tehát dióhéjban ennyi, a t-mobile szervíze sem tud rá mit mondani.

    Úgy döntöttem, hogy visszateszem rá az ICS-t, azzal nem volt ilyen probléma (csak olyan, hogy értesítés hangok nem voltak, vagy épp a zene, hangok a kihangosító hangszóró helyett a kis telefonálásra való fül-hangszóróból jött).
    Kérdésem hozzátok: Használja esetleg valaki a nyitótopikban lévő zárt bootloaderes custom romok közül valamelyiket? Tapasztalat? A másodiknál már van JB is, nemcsak ICS, azzal kapcsolatban esetleg?
    Bugok sajnos nincsenek így konkrétan leírva az XDA-n... Szóval szükségem lenne a véleményetekre!
    Előre is köszi!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák