Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz bambano #27010 üzenetére

    Igen, az arany szívem... és az, hogy szinte mindegyikükkel eljátszottuk 8-10-15 évvel ezelőtt a hol én tartoztam nekik, hol ők nekem metódust (más idők jártak, Feri haverommal pl szinte sosem létezett olyan, hogy nem tartozik egyikünk a másiknak, valaki mindig tartozott a másiknak, de segítettük egymást ahogy tudtuk). ha valamiért nem lennék 10-15 évvel fiatalabb az az anyagi helyzet... (bár a mai tudásommal már azt is egyenletesen jó szinten tudnám tartani)
    De most, hogy így mondod, szinte biztos, hogy minden hónap 20 és 25 között, mindhárom páros, vagy az egész crew megkeresne, hogy hó vége van, és segítsek. Legutóbb azt mondtam barátnőmnek, hogy bankot nyitok, és kamatra fogok mostmár adni, ami nem merül ki a sarki kocsmában állunk neked egy estétben. (jó, szavam nem lehet, mert ha fent vagyok akkor X éjszakát bármelyiknél alszom, úgy, hogy természetesen ha ők esznek én is, és ez sosem volt probléma, mondjuk vica versa igaz, bár ők sokkal ritkábban élnek ezzel nálam egy ideje).

    #27004 BiP : Ahogy utaltam is rá, nem reprezentatív példa (még akkor sem ha ez a 6 ember a Pesti állandó ismerettségem majd egészét lefedi), illetve "amilyen életet élnek" alatt a fejben lévő problemre is utaltam, de valahol akkor is ijesztő.

    #27011 Top cat : Tibor helyett Tivadarra gondoltál szerintem ... Jánosnak épp ma találkoztam az apjával, nos, neki biztosan nem kell semmit vegyek (max egy üveg piát), lévén már olyan szinten italfüggő, hogy a gépe sem érdekli, a harmadik elvonón van, mellesleg nincs netje, és a fél gépét is alkoholra cserélte, ha mostanra nem az egészet. Ferencnek momentán nincs gépe (elvitte az olcsó elpukkanó táp -amúgyis valami C2D volt 2GBRAMmal meg Win 7-el ha jól emlékszem) de egészen megvan nélküle is, majd ha lesz némi fölös pénze, rászózom öcsi régi gépét (neki pont elég lesz, sőt előrelépés) vagy valami hasonló.
    Zoltán azonban hamarosan gépet akar fejleszteni, végre egy értelmes keretösszegből, bár kilátásba helyezte annak nerfelését, szóval ő még hozhat izgalmas bejegyzéseket (valamiért szerintem fog is).

    #27012 Tim82 : Tivadar nehéz ügy. A közös ismerősök megharagudtak rá, mint kiderült nekem fizette ki egyedül a tartozást, mindenki másnak sokkal többel lóg mint nekem, és nem fizet. Szóval itt is végül én voltam a szerencsés :)

    #27008 hcl : Háromból kettő visszaadta :) És legyünk jófejek a harmadik csak elfelejtette biztos, de holnap felhívom (rá a figyelmét), hogy tartozása van felém. (Egyébként nem egy durva összeg, egy kiadós bevásárlás is alig jönne ma már ki belőle, szóval régi ismerettségünkre való tekintettel, ha azt mondja, kicsit csúsztatja, hát nekem belefér. Nem kajára kell).

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák