Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fatpingvin

    őstag

    válasz radio11 #18989 üzenetére

    naez meg a másik.

    anno volt egy "cimborám" (inkább csak ismerős de hagyjuk) aki mindig azzal feszített hogy milyen derága kütyüjei vannak. egy az egyben az amit te mondasz, plazmatévé, boltban összerakott gémer pécé ugyancsak durván sokért, etc...

    én meg már akkor arra voltam büszke ha valamit kihoztam minimál erőforrásból: a helyi lomisok már ismertek, konkrétan megvolt a hálózatom hogy házhoz hozták a cuccokat nekem, ők jól jártak mert amire leadtam a "rendelést" azt fixen megvettem vasas árfolyam felett, én jól jártam mert hozzájutottam cuccokhoz a bolhapiaci ár alatt. Lomtallanításkor bringával jártam az utcákat a rácsavarozott zsírosbödönnel és a szovjet katonai hátizsákommal, és gyűjtöttem a cuccokat amiket újra tutam hasznosítani: műszaki cikkekért alkudoztam, kisebb bútorokat vittem haza háton. Mai napig büszke vagyok erre, ugyanis a saját kezem munkájával hoztam helyre cuccokat amiket más kidobott. sokminden azóta is megvan.

    Ja, és a gémer pécé topikra: 2010-es évek elejét írtuk, a "cimbora" a többszázezres bolti összerakott cuccával feszített. én egy Pentium 3-as fekvőházas gépet használtam egy Matrox G450 videokártyával. A váltás oka konkrétan az volt hogy az alaplap feladta. Addig viszont én ezen a gépen intéztem a dolgaimat, amikor valaki leszólta én mindig visszakérdeztem: na, de utánam tudnád csinálni?

    A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)

Új hozzászólás Aktív témák