Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BaLee

    addikt

    LOGOUT blog

    válasz cocobanana #87987 üzenetére

    Hű, nekem P50G20 volt az első. Még itt a topicban álltunk össze viszonylag sokan, én fogtam össze az embereket és kaptunk viszonylag értékelhető kedvezményt egyik kereskedőtől (azóta meghalt szegény :( ).
    Egy kedves topictárs ajánlotta fel, hogy elhozza a tv-m így vele mentünk fel értünk Budapestre. Jó nagy hóban.

    Arra is volt 5 év gari akció, a floating black effektus eléggé zavart. 1,5-2 éves korában megjelent rajta egy panelhiba így ment szervizbe és egy hosszas és körülményes folyamat után kaptam egy csereutalványt. Házhoz jött a P50G30-am. Ezen is volt floating black, de egyik frissítés után szinte eltüntették, ezt a tv-t nagyon szerettem. Végül 2 évre rá mikor az 50-es széria után kijött a 60-as és már nagyban mentek a szóbeszédek, hogy ez lesz az utolsó széria meghirdettem a tv-met és egy topiclakó elvitte.

    A P50GT60 minden szempontból imádnivaló. 2014 környékén vettem, erre már csak 2 év gari volt, de még mindig működik rajta pl. a youtube pedig a korábbiakon már nem. Most néztem, 3377 óra van csak benne. Remélem még sokáig hű társam lesz, nem szeretném lecserélni semmire. Esetleg egy P65VT60-ra de nem látok rá reális esélyt. :)

Új hozzászólás Aktív témák