Hirdetés

  • Mullet MadJack teszt

    gp A Hammer95 első játékában a mesterséges intelligencia találkozik a szintipoppal, a 80-as évek hajviseletével, és rengeteg vérontással.

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    Topikgazda

    válasz Gabor970 #78010 üzenetére

    Nemcsak azért tartom becsben, mert sok ideig kellett dolgoznom, hogy megvehessem ezt a TV-t, hanem azért is, mert ez már egy olyan szintű készülék, amit nem üt-vág úgy az ember, mint egy hétköznapi használati tárgyat. Harmadrészt meg azért is, amit írsz, nevezetesen, hogy ez az elsődleges hobbim. Nekem kiemelten fontos, hogy amit nézek, azt gyakorlatilag az elérhető legjobb minőségben lássam. Nyilván nem ettől lesz jó egy film, de az élmény még teljesebb így.

    Ettől függetlenül minden holmimat megbecsülöm, még az apróbb tárgyakat is, vigyázok a dolgaimra, engem így neveltek, ezt láttam példaként. Valószínű ez valahol összefügg a minőségre való törekvéssel is. Aki tölem adott esetben megvesz valamit használtan, az baromira jól jár, mert szalonállapotban kapja meg az adott dolgot, aminek még az eredeti csomagolása is megvan. Más kérdés, hogy szökőévben egyszer fordul elő, hogy eladok valamit.

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák