Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Voice24

    őstag

    válasz DM-Fan #49971 üzenetére

    Szerintem nem írtam olyat, amiből az jönne le, hogy hülyének néznék bárkit is. Ellenben te vagy az, aki a te véleményeddel, tapasztalatoddal nem egyező dolgokat állítókat titulálod "libakergetőknek", kvázi hülyéknek.
    Itt nem a hibás vs. nem hibás kábel között dúl a "harc", hanem arról megy a vita, hogy ti láttok különbséget egy noname 1000 forintos kábel és egy márkás, de jóval többe kerülő kábel képe között. Nem széteső, pixeles képről van szó, hanem folyamatos, hibamentes képről. Ti sem azt állítottátok, hogy azért rosszabb egy noname kábel, mert ott sok hiányzó pixelt láttatok, vagy szétesett a kép, hanem egyszerűen szebbnek láttátok/látjátok a márkásabb kábel által átvitt képet. Na ez az, ami viszont szubjektív dolog: te azt állítod, van különbség, van aki meg azt, hogy bizony nincs.
    Nekem is kb. 1500 forintos kábeleim vannak, és ha nem tartanám jónak a látott képet, hidd el, hogy nem vagyok mazochista, kicserélném egy jobbra. Ha állandóan szétesne, megakadozna, pixelhibák lennének, nyilván nem sanyargatnám magamat azzal, hogy márpedig ez jó. Csak egy példa: nagyrészt T-home Sat-tévét nézek a beltérihez adott hdmi kábellel. De néha a MindigTv megy, nyilván külön kábel nélkül, és nekem még nem tűnt fel olyan különbség a két képminőség között, hogy egyből lerohanjam Kácsáékat...

Új hozzászólás Aktív témák