Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gh0sT

    addikt

    Csak hogy a méret kérdéshez hozzászóljak én is.

    Nekem egy 65-ös készülék van a nappalimban, kicsit több mint 3 méterről nézem. Féltem, hogy odavágja teljesen a nappali hangulatát, de nem így történt. Mondom ezt úgy, hogy még a talpán áll és ha felrakom a falra, esztétikailag még jobb lesz az összkép.

    Néhány hónapja kezdtem el tv-t keresni. LCD-t akartam, mert mindenhonnan az folyt, ráadásul max. 46-os méretben. Aztán minél többet olvastam ezt a topikot, annál jobban éreztem, hogy tévúton járok az LCD vonallal. A végeredmény egy 65-ös plazma lett, és áldom a sorsot érte, hogy így döntöttem. Nem érzem egyáltalán nagynak. Nagyon hamar meg lehet szokni. Sőt!

    Az utóbbi időben megszaporodtak nálam a vendégek, akik csak azért ugrottak fel, mert meg akarták nézni a TV-t. Letaglózta őket már kikapcsolva is. Az igazi meglepetés akkor jött, amikor beültek egy film elé, és úgy maradtak. Senki nem mondta, hogy zavaróan nagy lenne, inkább panaszkodtak másnap, hogy rossz volt hazamenni és nézni a sajátot.

    Egyszerűen olyan élmény faktort ad a nagyobb kijelző, amit nem gondoltam volna soha. Meg lehet szokni ezt is, persze, de imádok beülni elé. És még nincs kalibrálva, nincs mögötte komoly hangrendszer, vagy média lejátszó, csak egy plazma a nappaliban.

    Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

Új hozzászólás Aktív témák