Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    Topikgazda

    válasz Piftuka #40048 üzenetére

    Sajnálom, hogy a technológia nem váltotta be a hozzá fűzött reményeidet, de azért én azt mondanám, hogy adj még esélyt neki és ne foszd meg magad attól, hogy birtokold az egyik legjobb alternatívát és hogy a legjobb ár/érték arányú megjelenítőt vedd. Azon sajnos nem tudunk változtatni, hogy rossz időpontban keresel TV-t, ez tény. Mindazonáltal nagyon érdemes várni, mert pár hónap különbség miatt tényleg tetemes összeget megspórolhatsz.
    Ugyanakkor a világos környezet sem feltétlen hátrány, csak tényleg minimum ST60 szintű, bevonattal ellátott TV-t kell venned - ez egyéb más okokból kifolyólag is erősen ajánlott. Nálam oldalról kapja a TV a fényt egy nagy dupla ablakon és erkélyajtón keresztül. A TV bevonatos és nappal is tökéletesen élvezhető képet ad. A sávosodás ne riasszon el, abszolút nem általános probléma és az idei modelleket nem biztos, hogy egyáltalán bármilyen szinten érinti.

    Hidd el: a legtöbb LCD, amit egy középkategóriás, 50"-os plazma áráért megkapsz, az sokkal rosszabb vétel - képméretben kisebb, képminőségben és mozgásmejelenítésben gyengébb, felhős, kevésbé színhű, sokkal rosszabb feketeszinttel, stb. Nem véletlenül tereünk mindenkit plazma-irányba. Ne kapkodd el a dolgot, elég sok elégedett plazma-tulajt találhatsz, aki nagyon hálás azért, hogy lebeszéltük az LCD-ről.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák