Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mankó

    veterán

    Egyszerre sok emberkének kellene válaszolnom, így inkább írok egy nagyobb mindenkinek szóló hozzászólást.
    Ha lesz itthon egy értelmes fényképező, vagy telefon csinálok egy képet is, hogy át láthatóbb legyen.

    Szóval 42-es játékra is vállalható plazmát vennék. A szekrény faltól falig ér kb. 6m hosszúságban, 2.40 magas. amely a bal oldali falra is rálóg 1.5-2 m szélességig. A fali kar így kiesik, kivéve, ha nem a tv mögé menne a falra, de akkor meg minek felrakhatom a falra is. (Bár, akkor már próbálnák mindent vízszintesre igazítani.) A jobb oldal tiszta ablak. Ha nagyobb tv-t akarnék berakni, akkor 2 elemet kellene kivennem, ami nagyban rontana az összképen, vagy 2 elemet kellene átalakítani, hogy az összkép ne romoljon.
    Vagy marad minden ahogy van, a tv-t kicsit kijjebb húzva a mostani helyére menne az új (42-es) és kicsit rálógna az összetétekre. Egyik se túl jó és szép megoldás.
    Kicsit belegondoltam a dolgokba és bútorossal meg lehetne csináltatni, hogy a káposzta is megmaradjon, meg a kecske is jól lakjon. (Bár nem lenne egyszerű és olcsó megoldás, s kitudja egyáltalán szép lenne e.)

    Játék tekintetében olyan modellt kell keresnem, amin nem szaggat, akad a játék. Azt ST60-as széria kiesik, a GT 60 drága. Esetleg régebbi 50-es szériákból melyiket ajánlanátok és miért? ST50, GT50, UT50? 50 collban, ha mégis a bútoros megoldás kerülne előtérbe? (Ha lesz kép mindenki elmondhatja, melyik verziót csinálná.) Árban és feltételekhez igazodva melyik modellt ajánlanátok így látatlanban, még? S melyiket majd ha lesz kép (5 óra körül, feldobok néhányat, hogy jobban átlássuk a helyzetet).

Új hozzászólás Aktív témák