Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Johnny198612

    tag

    válasz kovadika #38261 üzenetére

    Köszi a választ. Ez igy mar kituzheto célul:)

    BTW én úgy kerültem ide a topicba, hogy 150k alatt kerestem főként Samsung LED TV-ket (marketing és a kezdő története:), de miután az összes ilyennek a képét traumaként éltük át a MediaMarktban asszonnyal, BBéci tanácsára ráálltam az UT50-es kutatására, és megnyugodtam, hogy lehet nézhető képminőséget is kapni. De mivel ennél a tükröződés elijesztett a kissé a hétvégén, úgy érzem, kénytelen vagyok feljebb tolni az árkategóriát 180 körülire, ahogy irtad.

    Bevallom, kissé ingok még a LEDTV és a Plazma között, mert ugyan vegyes használattal, de nálunk napi 6 órát átlagban biztos üzemben lenne a cucc, mert ez a mostani CRT-nél is így megy, bár azt csak TV-re használjuk. Igy aggódom a plazma fogyasztása miatt, a többi hátrányt szerintem ki tudnám küszöbölni a tanácsaitok alapján. És mivel a árat, amit hajlando vagyok perkalni, feljebb tolom, lehet, hogy ráakadnék valami jobb minőségű LED-re is.

    Amit ki szeretnék bökni, hogy tudnátok-e nekem javasolni olyan konkrét torrentezhető filmeket/ képeket, amiket mindenképpen érdemes lenne magammal vinnem egy USB-n, amikor egy Samsung idei szériás LED-et szeretnék majd egy ST60-al összehasonlítani a boltban? Mik azok a szempontok, amire nagyon oda kéne figyelni egy ilyen körúton.

    Köszi,
    J

Új hozzászólás Aktív témák