Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • benceb77

    tag

    Amikor megvettem a GT50-et örültem, hogy nincsenek sávjaim. (Én voltam aki összesen 4 db ST50-et küldött vissza a sávosodás miatt, úgyhogy gondolhatjátok, hogy tudom mit kell keresni :))
    Nos, mikor kb. 3 hetes volt a GT már említettem, hogy mintha mégis lennének sávok. DM-Fan szerint ez vagy van, vagy nincs. Hát jelentem nem igaz, hogy ez a jelenség nem tud fokozódni, mert most már egyértelmű a helyzet és tenyérnyi méretű pacák is megfigyelhetőek a képernyő jobb oldali harmadában, ezek eddig nem voltak láthatóak. Ez lenne a DSE (Dirty Screen Effect)? Külföldi fórum tapasztalatok szerint a sávosodás jellemzően 800-1500 üzemóra között teljesedik ki, általános ezután tényleg nem lesz rosszabb.
    Ha így halad a dolog remélem nem lesz kérdés egy garanciában történő javítás/csere. Egyébként kb. 400 üzemóránál járhatok.


    Nem szoktam keresni egyébként, de most már az asszony is észre veszi, főleg amikor az égboltot vagy sivatagot mutatnak. És ami a legérdekesebb, a focinál is látszik de sokkal kevésbé feltűnő, pedig az ST50-nél ott nagyon látszott.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák