Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    Sziasztok!

    Apósomnak van egy Panasonic plazmája (TX-P50GT30E azt hiszem) és mivel ő nem egy technikai zseni, engem kért meg, hogy csiholjak rá internetet és film lejátszási lehetőséget külső tárhelyről. Ezzel kapcsolatban szeretnék kérdezni. előrebocsátom, hogy nagyon tök vagyok a témában, megmaradtam a CRT korszakban, van, hogy a piros-sárga banándugókat is összekeverem.

    Szóval: a netet vezeték nélkül szeretnénk megoldani. Úgy tudom, ilyenkor kell egy wifi vevő. Ez lehet valami általános PC-hez használt wifi dongle, vagy valamilyen speciális vevő kell? Mivel lehet ezt megoldani? Hogy megy ennek a konfigurálása? A kézikönyv sok mindent nem ír, próbáltan okostelefonon USB-n keresztül megoldani, de nem ismerték meg egymást.

    Háttértárat hogyan és miként lehet rákapcsolni? SD kártya hely van, azt látom, de adott esetben egy hordozható winchestert vagy pen-drive-ot rádugva az USB portra is működik a dolog? Ha igen, kell-e speciálisan formázni, vagy valamit konfigurálni, beállítani?

    Extra kérdés: az útmutató alapján 3 usb portnak kellene lenni, de én oldalt csak egyet látok meg vagy négy HDMI-t. Hol keressem a maradék kettőt? Ebben sem volt barátom az útmutató.

    Előre is nagyon köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák