Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz tom_tol #35997 üzenetére

    Az m2ts átlag bitrátája sokféleképp összejöhet. Lehet benne vékony HD kép akár több HD hanggal, mellé egy SD kép, temérdek SD hang és feliratsáv, vagy épp izmos HD kép, egy HD hang, kevés SD hang és felirat. Azon túl is lehet bonyolultabb, CPU igényesebb kódolása a második példa amúgy bitrátában is vaskosabb videójának, amivel együtt még több a számításigény dekódoláskor. Főleg, hogy ő 3D-s filmről beszélt, ahol a másik szem képét is dekódolni kellhet, amitől a dekódolás is tovább bonyolódik (az első szemhez képesti eltérésből kell összerakni a második szem képét), és a végére kétszer annyi nyers adatot kell mozgatni (addigra már mindkét szem teljes képét).

    (Egyszerre nyilván csak egy kép+hang+felirat sávot használsz, így a ténylegesen beolvasott és dekódolt anyag mérete erősen eltérő lehet.)

    Aztán pedig ott jön az átlag szó. A pillanatnyi bitráta hullámozhat az átlaghoz köze, vagy lehetnek benne kisebb-nagyobb tüskék.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák