Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    Topikgazda

    válasz Terapeuta #30983 üzenetére

    "Megjegyzem, azt gondoltam, hogy a tükröződés elleni bevonat valami matt megoldást jelent, de sajna nem: valamivel gyengít rajta, de nem számottevően."

    Pedig hidd el, meglehetősen számottevő az, csak ne abból indulj ki, amit egy üzletben látsz, mert az nem életszerű, otthon nyilván nem olyanok a körülmények!

    "Egyébiránt az UT-val összehasonlítva kontrasztosabb volt a képe, de ha az asszony meggyőzhető lenne, lehet 50UT irányban mennék: a márkaboltban nem volt látványosan jobb, új panel ide, vagy oda."

    Megintcsak abból indulsz ki, amit az üzletben láttál, márpedig az alapján még azt is ki lehet jelenteni, hogy ott az LCD is jobbnak hat, mint bármelyik plazma. Látványos a különbség az ST50 javára!

    A Samsung 4-es szériáját messziről kerüld el, mert egyetlen HD-anyagod sem lesz kadenciahelyes, még BD-lejátszóról sem! Az LG-t csak nagyon végső esetben válaszd, mert köszönőviszonyban sincs a képe még az UT50 képminőségével sem! Azt pedig szokd meg, hogy ezeket a TV-ket minőségi anyaggal kell etetni, szóval rá kell gyúrni a HD-forrásokra!

    Az, hogy az ST50 "ledesnek" tűnt, valószínű a túlzó beállítások okozták, de egyébként maga a türköződésgátló bevonat is növeli a kontrasztot.

    Szerintem rágjátok át asszonnyal ezt az 50" témát! Nagyon bánni fogod, ha a 42"-nál maradsz, tapasztalat! Hidd el, nem véletlenül terelünk az 50ST50 irányába, de ha az nagyon nem fér bele, akkor 50UT50 alá ne nagyon add! Legvégső esetben Samsung 51E530, de az már tényleg a legalja legyen!

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák