Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Terapeuta

    őstag

    Ma körbejártam pestet-budát, voltam panában. Ki volt téve a ST50-ből és UT50-ből a 42-es és az 50-es, továbbá egy mintadarab 42GT30 (190k) is. Sajnos asszonyt nem tudtam meggyőzni, hogy az 50 nem nagy, így marad a 42ST (extrémben a cetelem akcióval 170k). Megjegyzem, azt gondoltam, hogy a tükröződés elleni bevonat valami matt megoldást jelent, de sajna nem: valamivel gyengít rajta, de nem számottevően. Egyébiránt az UT-val összehasonlítva kontrasztosabb volt a képe, de ha az asszony meggyőzhető lenne, lehet 50UT irányban mennék: a márkaboltban nem volt látványosan jobb, új panel ide, vagy oda.

    Az egyértelmű, amit itt már sokan leírtak, de én ezt az 52-es CRT-mel nem láttam: valami bűnrossz minőségben adnak le műsorokat sok csatornán. Kicsit ez is tántorít a 42-es mérethez: felesleges a VHS minőséget nagyobb tévére tenni (engem kifejezetten irritált).

    Moszkva MM-ben ki volt téve 42x50 120k, Nem rossz (egészen konkrétan nekem jobban tetszett, mint sok SAmu6000-es, de annyira nem tetszett...visszont volt kinn Samu P51 450-es (150-ért), azzal szemeztem, ...pedig euronicsban a 490-es mellett nem tetszett...LG P51 5500-es annyira nem (180k-ért), érdekes azonban, a pár plazma között az ST50 egészen ledesnek tűnt a többi plazmához képest.

    Kicsit meg is lepődtem, hogy ha TV adás megy a TV-ken, egyből kiszúrom, melyik a plazma...

    Nem vitázva senkivel, nem is értem, hogy ez a plazma/LED vita hogy jöhet fel képminőség tekintetében. A LED-es TV-k kb 250-től kezdenek számomra értékelhetővé válni.

    Ha a cetelem nem jön be, akkor lehet várok még egy keveset, hátha lesznek még akciók (MM-ben mikor bementem a "bót"-ba, volt kiírva egy sajtcetlire, hogy hétvégén a 46" fölötti monitorok -10%), hátha ki lehet fogni egy szerencsésebb akciót...

    Egyszerűen gondolkodni nagyon nehéz...

Új hozzászólás Aktív témák