Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    Topikgazda

    válasz BBéci #22048 üzenetére

    "A Matrix együtt emlegetése a többivel, azok alkotói és szereplői számára meglehetősen degradáló. Szerintem."

    A fél karomban mertem volna fogadni, hogy erre ugrasz - már máskor is így volt. :D

    A Mátrix filmtörténeti mérföldkő, több tekintetben is. A hatása 10 évig érződött a filmgyártáson, rendkívül sok filozófust és elmélkedőt mozgatott meg, technikailag is forradalmasította a filmgyártást, az azóta is bőszen használt bullet-time is neki köszönhető, mindenki azt másolta évekig, másolja ma is, a története is elég mélyen szántó. A legnagyobb filmkritikai kiadványok, könyvek is mind az első 25 legnagyobb hatású film között hozzák, 100 év múlva is egyértelműen téma lesz. Attól, hogy neked speciel nem tetszik, ez még elvitathatatlan!

    "Miért lenne lopás, ha valaki, például StLui megosztja velem a filmjeit? Ha elmegyek hozzá és ott nézem meg vagy ha kölcsönadja a lemezét az mennyivel jobb?"

    Ne velem vitatkozz, hanem a törvényalkotókkal! A logikáddal tényleg senki nem venne filmet (sajnos egyébként pontosan ez a nagy magyar valóság is) - ahogy már most is javarészt a gyűjtők tartják el a hazai piacot. Javaslom, néha nézz be filmes fórumokba is, Xpress, stb. Megdöbbentő számokat lehet néha olvasni.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák