Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    Topikgazda

    válasz gomzol #21976 üzenetére

    Ha valami nem határeset árban, akkor a Dark Knight Trilogy BD-doboz biztos nem az! Nagyon megéri a 15 eFt-os árat: gyönyörű a digipack és maga a doboz is, az 5 lemez szitázása egységes, plusz kapsz egy szép, nagyon igényes könyvecskét. A DVD-verzióval nem is érdemes hasonlítani, mert a BD-ken a filmek IMAX-változatai vannak, amely jelenetek esetében ugye még egy átlag BD-hez képest is kimagasló a képminőség. Sok-sok kategóriával magasabbra pozicionált termék, mint a DVD, akinek plazmája/LCD-je van, ne is gondolkodjon a DVD-verzióban, a kanyarban nincs a BD-hez képest.

    Én nem gondolnám, hogy a BD-vásárlás pénzkidobás lenne: egyrészt ugye hobbi (más bélyeget, szalvétát, söralátétet gyűjt, megint más modellvasutat épít, van aki pedig kerékpárra költ milliós tételt), aminél ugye evidens, hogy pénzbe kerül. Ráadásul én szeretek igényes kiadványt a kezemben fogni, átlapozni a forgatási naplót, nézegetni a friss nyomdafestékszagú artbook-ot, megvan annak a varázsa jócskán.
    Másrészt meg ugye nem kell belemenni abba, hogy mi, akik megvesszük a kiadványokat, mi tartjuk el a kiadókat és ezért jelennek meg egyáltalán a filmek. Ha senki nem venné meg, nem lenne mit letorrenteznie az ingyenélőknek sem. Ez ugyanolyan, mikor a vérpistike összerakja negyedmillióból a gépét, de egy 30 eFt-os oprendszerre már nem szán pénzt, vagy amikor a divatmajom megveszi az iPhone 5-öt, de az 1,59 eurós Angry Birds-re már sajnálja a pénzt és inkább jailbreak-eli a telefont és ellopja a szoftvert. Szánalmas. :W

    Én már a DVD-korszakban is gyűjtöttem a lemezeket, ezek alapján mondom, hogy most alig valamivel jelent nagyobb anyagi terhet a BD-gyűjtés. Havi 3-4 film simán bele tud férni átlag jövedelem mellett is, nem kell minden szutykot odatenni a polcra.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák