Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    LOGOUT blog

    válasz t72killer #8992 üzenetére

    Hú gyerekek, tőzeg témában egy angliai kertészkedős csoportban belefutottam egy ezo-vérzöld-mamiba, ne tudjátok meg miket kaptam a fejemre, amikor előhoztam egy kb 10évvel ezelőtti tanulmányt, miszerint tőzeges keverékben jobban indulnak a palánták 😅.

    Voltam én mocsárvilág kiirtója, bioszféra elpusztítóha, minden :DDD . Azért vittem csak abba a csoportba a kérdést, mert neten rákeresve érdekes mód az elmúlt kb 3évben tőzeg kontra akármi, beleértve a csendes-óceánról idehajózott kókuszrostot, témaban csak ilyeneket találok: eleve az alternatívával kezdi, fényezi a csillagos égig. ALATTA tőzeg: mindenféle gyakorlati, használhatósági infók helyett 5 bekezdés, hogyha egy kanálnyit venni mersz belőle, kihal a mocsárvilág, felfordulnak a pingvinek, de még a tevék alól is elfogy a jégtábla. Aztán talán a lap alján apróbetűben elismeri, hogy háát, ez pl perlittel vagy akár kerti földdel bekeverve mégiscsak mindent tud ami a növényeknek kell.

    Szómiszó, felszenvedtem a kocsi tetejére a tetőcsomagtartót és holnap elfurikázok 300 liter ír tőzegért :DDD . Nekem ez vagy 5 évnyi adag. A pingvinek megmentéséért meg ezo-maminkat elküldtem a tőzeget ezertonnaszám égető hőerőműveknél kopogtatni :))

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák