Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wacko

    csendes tag

    válasz BB9360 #2941 üzenetére

    Audio out témában: a tévéken a kompozit csati általában csak bemenet, ha analóg hangkimenet kell (alias "line out"), akkor az egyik megoldás a Scart csati lehet. Azon van stereo hangkimenet is (de vásárlás előtt érdemes letesztelni, hogy az adott készülékben be van-e kötve..).
    Nekem is hasonló a problémám, nekem RCA bemenetes sztereo hifim van, és én is épp tévét keresek..
    Egy alternatív lehetőség a fejhallgató kimenet (speaker out) használata, bár ott a jelszint már nem igazán line-kompatibilis. Ezt a Sharp Aquos szériában nagyon intelligensen oldották meg, menüből kapcsolható, hogy a fejhallgató kimeneten vonal-szintű, vagy teljesítmény jel legyen. Sajnos az általam kiszemelt Sharp már sehol nem kapható.. Samsung-Lg dömping van mindenütt :/

    Úgyhogy én jelenleg egy LG LF632 típuson vacillálok, ez egy nagyon okos tévének tűnik (Wi-Fi Direct, Miracast, egyebek), és tele van csatlakozókkal is (LAN, SCART, stb). A Magic Remote viszont egy parasztvakítás, mert meg kell hozzá venni az usb donglét és a távirányítót is, úgyhogy ez plusz 20..30e.. Ennyit a "Magic Remote Ready" feature-ről.. LG marketing..

    Amúgy nem tudom ki hogy van vele, nekem egyik lcd tévé képe sem tetszik; ocsmány, olajfestmény-szerű elmosódások, rángatózás panning alatt, focimeccsek képéről ne is beszéljünk.. az UHD-t látom egyedül elfogadható minőségnek, dehát nincs hozzá műsorforrás és valószínűleg egy jó ideig még nem is lesz. Úgyhogy mindig valahányszor végigjárom a tévé falat az áruházban, el is megy a kedvem a tévé vásárlástól..

Új hozzászólás Aktív témák