Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz a.sebi #88558 üzenetére

    Nem hinném, hogy bárki is a bringától lesz jó, vagy attól amit hord. A "jó" relatív, mert mindenkinél van jobb. Minden szinten a jobbtól kell tanulni, és úgy lesz fejlődés. Nem hinném ,hogy azért mert valaki vesz egy kabátot, azt hiszi, ő tud. Az, hogy megveszi a jobb kabátot, amit a "menők" is hordanak, az csak pénz kérdés, és nem akar "mellé lőni", mert az tuti jó lehet.
    Bringáknál szerintem aki "menő" akar lenni nem KTM-et vesz. Valójában nem tudom, mert nem végeztem közvélemény kutatást a KTM tulajdonosok körében, és nem volt tesztpálya sem, szintidővel.
    Ha magamból indulok ki, én azért vettem, mert ez volt a legkorrektebb állapotban, megfelelő felszereltségű, és az ára is jó volt. Persze nagyon tetszett, mert formás, és tetszik a színe is. Azóta még jobban szeretem, mert jó is. :) Drágák, talán kicsit túl is vannak árazva a többiekhez képest, de mindenki el tudja dönteni, megéri e neki a felár. Aki olyan mentalitású, akit írsz, és van pénze, az vehet bármit, ami jó, pont az lesz róla a vélemény, teljesen mindegy mire ül rá. Nem a tárgyak miatt lesznek ezek az emberek "menők", hanem eleve ilyen a mentalitásuk. Teljesen mindegy mit vesznek.
    A Gellért-hegy nem egy túl nagy kihívás. De a rakparton levő bringaútról szerinted hányan kanyarodnak fel az 1 millás gépeikkel? Kigurulnak a sunny boyok, mert süt a nap, és tekernek egyet a városban, csajokat néznek, és látszik hogy ez számukra nem sport, és egy 50e bringa is pont jó lenne nekik, arra, amire használják.
    Ezért is van, hogy fent mindenki köszön mindenkinek, aki szemből jön, mert nincs tömeg, lent pedig senki.
    Drágább KTM egyébként elég ritka a városban. Talán 5-6db-ot láttam eddig. De aki hülye, az bármilyen bringán hülye lesz, bénázik, és látszik városban is, hogy köze sincs a bringa kezeléséhez. Ghost, Cube, Merida, Scott...Ezekből egyébként sokat látok.

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák