Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz 6030D #88094 üzenetére

    Ez azért ennél bonyolultabb. ;)
    Mivel Angyalföldön lakok, Budapest közepén, így nehéz elfelejteni az aszfaltot. Persze részben el lehet, de ahhoz baromi sok idő kell, és nekem nincs annyi. Átlagban 1,5 órát tekerek, de sokszor erre sincs idő. Ha belemélyednék az lenne 3-4 óra/alkalom a budai hegyekben. A múltkori Normafa is 2,5 óra lett, ott mellőztem volna a betont, de nem ismerem a montis ösvényeket. Bolyongani meg nem fogok, nehogy rossz úton menjek, és esetleg vissza is kell fordulnom rajta. Lefele a Budakeszin jó volt, de oda nagyobb kellene mint 44, és a 65 km/h környéke menne simán. Gellért-hegy viszont egy olyan útvonal, hogy minden bringázáskor a Citadellán kezdek, és idő függvényében megyek tovább.Ide elég a 44. Ez átlag 1,5 óra /alkalom. Most volt több időm vasárnap, és 2ó10p tekertem (41,5km).
    Alapvetően hétvégén tudnék erdőzni, de egyedül nem az igazi, minimum +1 fő nem ártana, már csak azért sem, mert veszélyes üzem, és biztonságosabb.
    Runnerrel elvileg összehozzuk, de biztos az is lesz egy reggeltől délutánig.
    Egy 3 és egy 1 éves fiúcska mellett nehéz a logisztika, ha sportról van szó, és persze még ott a meló is.

    (#88097) Runner_fxr

    Szép! :K Bemondtad neki a 750-et? ;] :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák