Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tothgera30

    Ármester

    válasz zoli03 #81971 üzenetére

    Valahol ez lenne a reális gondolkodás, ahogy írtad, de miután egy könnyebb kerékszett olyan egy havi fizetésbe kerül (adott bringának mondjuk egyharmada), amin megint spórolsz 300-400g-ot. De megveszed, mert merevebb, meg erősebb, és társai. Tehát a súlykönnyítés soha nem volt a reális célokkal bíró emberek szórakozása. Nekem az alu vázas 29er 11kg alatt van jelenleg, rálocsolhatnék még bőven pénzt, vagy kereshetnék könnyebb vázat is, és mindent cserélhetnék szénszálasra, de nekem ez a tömeg megfelel, és nem akarom a vételárát még egyszer beletenni a műszerbe.

    #81975 Napfénysüti : Akkor lenne ez reális ha adott modellből hoznának patkófékes, és tárcsafékes verziót is, mint CX-ben a kanti/disc verziók. Bár kissé humoros hogy eddig a frankóbb outi-k mindig könnyebbek és könnyebbek voltak, már átlag Béla is tekerhetett egy 6,5-7kg-os road bike-val, ami modt megint nehezebb lesz 500-700g-al, a tárcsafék szetteknek köszönhetően.

    #81997 deny330: Ha esetleg "használt" is szóba jöhet, lesz nálam egy 21"-es Merida Big Nine Lite 1500 29er. Teljesen újonnan építve, SLX-XT szettel, Manitou telóval, átütős-elől-hátul.

    "A pokol nem hely, hanem állapot"

Új hozzászólás Aktív témák