Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz Hasaggymeg #72893 üzenetére

    Ez egy érdekes téma egyébként, mert sokan köpködnek a politikusokra, de ha ők lennének ott, ők is ugyan úgy tömnék a saját zsebük. Már Hofi is megmondta, hogy a korrupció az amiből kihagynak. :)
    Én inkább abban látom a különbségeket, hogy vannak az olyan politikusok akik csak szimplán lopkodnak, maguk vagyonát is gyarapítják, természetesen ismerősi köröknek segítenek, de azért hagynak a népnek is, ők gyakorlatilag az átlag ember mentalitásával rendelkeznek. Meg van a veszélyesebb fajta, a gátlástalan rabló, akit az sem érdekel ha éhen halsz az út szélén, csak neki 10-ről 12 milliárdra növekedjen a vagyona. Sajnos Magyarországnak a veszélyesebb fajtából jutott ki mindig, ezért tartunk ott ahol tartunk.
    Tehát a Német, Osztrák, Svájci, Svéd stb politikus is tömi a zsebét, csak hagy a népnek is, hogy nyugton maradjon.

    Azzal nem tudok egyetérteni, hogy csak rövid az élettartam, azért nem látjuk a javulást. Ha csak a 90-es évekbeli rendszerváltás óta bekövetkezett "javulást" nézem, már akkor látható, hogy lósz@r sem lesz itt, nemhogy javulás. Arról nem is beszélve, hogy ami most folyik a migránsok körül, az gyakorlatilag Európa sírját ássa. Tulajdonképpen megtámadták Európát mindenféle népek, és ezt karba tett kézzel végig nézetik az Európai állampolgárokkal.

    imyourfriend: Abban egyetértek, hogy túl sok a bringa bolt, sokan akarnak ebből megélni ahol a megfelelő tapasztalat sincs meg. Ez valóban probléma, jobb lenne, ha kevesebb lenne, de az jobban felszerelt.
    Sokan segítenek itt, de ha megnézed a PH-t, elég sok topik van ahol az emberek önzetlenül segítenek, így nem olyan nagy dolog ez szerintem. :) Közös a hobbink, és erről beszélgetünk. A gond inkább az, amikor hülyeségekkel próbál valaki segíteni, és a segítségből félrevezetés lesz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák