Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pttypang

    veterán

    válasz pc360 #68034 üzenetére

    Azert hulyesegeket ne beszeljunk :N

    Nem fos, a celzott kategoriaban elvegzi a feladatat. Ha valaki tobbet akar, akkor koltson ra.
    Megmozdul az a villa, de nem fogja kiegyenesiteni az utat..

    Persze, gyujtson hozza, aztan vegyen egy gepet, amit az eletben nem hasznal ki, de legalabb erzekenyebb is a szervizelesre. :N

    (#68036) pc360
    A monti nem a deore-nal kezdodik, kerlek. Meg mindig felhasznalasi kategoriakat illetoen tevedsz.
    Az, hogy az ismeroseid keptelenek voltak felmerni, hogy a 30 ezres teszkos meg a 60 ezres decathlonos bringa se arra valo, hogy "déházzunk" vele, talan nem a kerekparok hibaja, legyenek akarmekkora hulladekok is.

    (#68037) pc360
    Megfelelo guminyomason probaltad? Nem veletlenul megyek en is 3-4 bar kornyeken, 4-re fujom kutakon általában mindkettot.

    (#68039) pc360
    Munkatarsam az rr500-al kalandozik a Bükkben és városban, 100 kilo kornyeke, eleg durvan erobol teker, eddig egy szem féket sikerült leamortizálnia és a külsőket, fékpofákat nyilván.
    2014-ben vette.. Szeretnel beszelni rola? :DDD

    (#68046) zoli03
    En is ezert kezdtem el rohogni, mert a tourney cuccok meg az altus, alivio cuccok a kerekparomon nem igazan amortizalodtak meg le, pedig en egesz normalis mertekben hasznalom. Sőt, még a teleszkóp is mozog, az árához képest reális mértékben :D

    (#68047) Hasaggymeg
    Évi több ezerig sincs azzal baj. Majd ha felso kategoriabol vasarol valamelyik emberke egy jo tipp alapjan, aztan szembesul, hogy ha teker, akkor elobb-utobb szervizkoltseg is lesz, aztan porognek szepen a szamok, rogton nem fog tetszeni, hogy feljebb ment a listan, aztan jon a "szemet lehuzos szervizesek" szlogen..

    (#68048) -=RelakS=-
    A céllövöldében egypálcás volt.

    [ Szerkesztve ]

    Everybody lies.

Új hozzászólás Aktív témák